ACTIVITATS culturals, esportives, socials…

Culturals

El teatre és una activitat permanent al col·legi i forma part del currículum dels nostres estudiants de Primària, d’ESO i de Batxillerat. Ja fa més de vint anys que el PIVE compta amb un Taller de Teatre, format pels alumnes de 1r curs de Batxillerat, que ha estat apadrinat per actors, actrius i periodistes com Josep Maria Pou, Àngels Poch, Xavier Grasset, Albert Om o Ernest Villegas -aquests dos darrers, precisament, exalumnes del Col·legi PIVE.

La música, el cant coral, la dansa i la poesia conformen una part molt important de les activitats dels nostres alumnes d’Infantil i de Primària.

Tots els cursos realitzen diverses sortides culturals durant el curs. Aquestes sortides complementen els continguts de les assignatures, formen part dels treballs dels crèdits de síntesi i dels treballs de recerca o cerquen la convivència entre els alumnes i entre els alumnes i el professorat.

Esportives

A més a més de les activitats que s’organitzen des de l’assignatura d’Educació Física, els alumnes també poden practicar diferents esports, tant a les instal·lacions del col·legi –al camp de futbol, al pavelló poliesportiu o, quan el temps ho permet, a la piscina–, com també a les instal·lacions municipals del poble. I, a partir de les 18:00h, els alumnes residents poden complementar la seva formació amb activitats esportives com el futbol, el bàsquet, el tennis, el pàdel, la natació, l’hípica, el golf, l’spinning o l’atletisme.

Festes i tradicions

El col·legi posa un especial èmfasi en la celebració de les festes tradicionals que coincideixen dins del calendari escolar: Castanyada, Nadal, Carnestoltes i Sant Jordi.

El PIVE també celebra la “Festa dels avis”, que s’ha convertit en una tradició per als alumnes d’Educació Infantil i de Primària. També ho són la celebració del comiat de la Promoció de Batxillerat, la festa Pas de cicle i la trobada amb les famílies en motiu de les Portes Obertes.

Acció social

El Col·legi PIVE estableix relacions amb diverses institucions i organitzacions humanitàries i, dins de l’àmbit de la formació humana, crea actuacions que fomenten en el seu alumnat els valors de la solidaritat, l’empatia i l’agraïment. El PIVE atorga cada any el premi Paideia d’Honor del col·legi a una d’aquestes institucions.

Aquestes són algunes de les institucions o organitzacions que han rebut el Premi Paideia d’Honor: Càritas Tona, Osona contra el càncer, la Creu Roja, Metges sense fronteres, Mans Unides, la Fundació Trueta, la Fundació Vicente Ferrer…

La recollida d’aliments i de roba i la cantada de Nadales dels alumnes de Primària als avis de la Residència El Prat de Tona són algunes de les activitats que complementen la formació humana dels alumnes del Col·legi PIVE.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Tel. 93 887 00 20